MALATYA / AKÇADAĞ - Akçadağ Ziya Gökalp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz öğretmenleri Dilek Sağkol ve Nuray Şıvgın danışmanlığında okulumuz öğrencileri ile Akçadağ Imam-Hatip Ortaokulu,Akmercan Ortaokulu ,Cumhuriyet Ilköğretim Okulunda İlkyardım Öğreniyorum Projesi kapsamında ilkyardım semineri düzenlenmiştir.

Mrt

Okul Psikolojik Danışmanımız Abdullah EMRE tarafından öğrenci velilerine yönelik Ergenlik Dönemi ve İletişim Becerileri konulu seminer düzenlendi.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.

Ara

Okulumuz Sağlık Hizmetleri Alan Öğretmeni Dilek Sağkol ve öğrencilerimiz tarafından Mehmet Akif Ersoy ve Başpınar İlköğretim Okullarında 1.ve 2.sinif öğrencilerine kişisel hijyen eğitimi verildi

Ara

Okulumuz Sağlık Hizmetleri Alan Öğretmeni Dilek Sağkol ve öğrencilerimiz tarafından Cumhuriyet İlköğretim Okulu anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerine kişisel hijyen eğitimi verilmiştir .